Dankbaarheid is zo………2014

Gratitude is so....2014Gelukkig, Nog steeds 2014
Ik heb zo’n, zo’n geluk dat het nog steeds 2014 is, want dankbaarheid is dit jaar een fenomeen dat gelukkig nog trendy genoeg is, iedereen toont het, (Oeps, was dat een vergelijking?)en alsof dat nog niet genoeg is… Ben ik oprecht dankbaar voor alles wat er al dit jaar al is gebeurd . Alleen al mijn blog is, bijna mijn nummer 1 van de dingen waar ik dankbaar voor ben.

De Cijfers
Hoe dan ook, bijna 200 likes op Facebook, meer dan 3000 mensen die de site in de afgelopen 5 maanden hebben bekeken sinds ik ben begonnen in februari. Dit lijkt misschien niet veel, en “Als” ik mijn blog ga vergelijken met andere blogs weet ik zeker dat het niet veel is. Maar voor mij is het echt een “big deal”. Mijn ego zijn grootste en standvastigste verstop plek is jaloezie daarom is het niet vergelijken van mijn blog met die van anderen het beste wat ik voor jou, en het aller allerbeste wat ook ik voor mezelf kan doen.

IK BEN EEN TEVREDEN PERSOON op dit moment
Ik heb mijn blog niet vergeleken met andere blogs, noch heb ik op voorhand een oordeel gevormd over hoe mijn blog moet zijn of hoe goed het moet doen. Ik heb zelfs geen doelen gezet mbt het aantal volgers en bezoekers etc – ZICHZELF TEVREDEN OP DE SCHOUDERS KLOPPEND

DOELPUNT!! – Nee niet het voetbal soort!
Het enige doel dat ik heb is delen, delen en nog eens delen en nog duidelijker de gevangenschap van mijn eigen geest duidelijker zien door de conditionering van het gewoonte denken. Dit alleen al betekent dat ik aan mijn doel werk.

HARP SPELEN?
Het kan bijna niet anders dan dat je ook mijn toewijdingspagina hebt gezien voor deze blog, en misschien denk je wel dat dit wel degelijk het stellen van een doel is.. maar dat is het echter niet. Het is alleen een wens dat het anderen mag helpen op een zoektoch gelijkend op de mijne. Wanneer ik jullie reacties lees en feedback hoor geloof ik dat ik een snaar raak en dit is een goede, goede manier om gemotiveerd te blijven.-DUS DANK JULLIE WEL

DANK JE – Roept zij
Ik wil jullie als als lezers van deze blog erkennen en bedanken en jullie laten weten dat ik van jullie veel feedback, aanmoedigingen, en vooral veel inzicht in mezelf krijg. Maar bovenal geeft deze blog me veel vreugde en ook de moed om voorbij mijn angsten te gaan.

De laatste tijd hebben jullie genoeg lange blogs van mij gekregen dus deze keer houd ik het kort.

BEDANKT dat jullie me volgen mijn blog lezen (engelse versie gepubliceerd op 24 juni 2014)

Goede Morgen – Radia, The Unusual Yogini

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.